حسن محمدی: آرزوی ۴۲ساله که با پایان تلخ ترامپ قمارباز بر دل دشمنان جمهوری اسلامی ایران ماند .
گفتمان لیبرال دموکراسی غرب و در رأس آن ایالات متحده آمریکا که قصد دارد مانع از رشد گفتمان تمدن اسلامی بشود که این انقلاب مقدمه و زمینه ساز ظهور آقا امام زمان و حکومت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف بر جهان است ،
ازشروع پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی دشمنی غرب با جمهوری اسلامی ایران شروع شده و تمام تلاش خود را در این زمینه کرده اند و در هر مرحله شکست خورده اند
همه این پیروزی ها مدیون درایت و رهبری مقام معظم رهبری است
از #صدام تا #ترامپ | پایان تلخ قمارباز
سال هاست که از دار زدن او میگذرد‼️
🔻صدام تکریتی سال ۱۳۶۱ خواب فتح هفتگی خوزستان را میدید، فقط در خرمشهر ۵۰ روز زمینگیر شد و سرانجام پس از نرسیدن به خواستههایش خواهان صلح شد. سالهاست که از دار زدن او میگذرد!
ریشه اش سال ۱۳۸۵ خشکید‼️
🔻 کاسپار واینبرگر در سال ۱۳۶۶ وزیر دفاع دولت ریگان در آمریکا بود. او در آن سال صراحتاً اعلام کرد: ریشه ایرانیان را خواهد خشکانید! ؛ از آن روز تاکنون ۳۳ سال میگذرد. کاسپار واینبرگر مغرور در سال ۱۳۸۵ درگذشت ولی ملت ایران همچنان پابرجاست و نفوذ منطقهای آنان تا سواحل مدیترانه گسترده شده است.
آرزویش را به گور برد‼️
🔻جان بولتون سال ۱۳۸۶ در گعده منافقین از آرزوهایش برای ختم انقلاب ایران و خوردن خرمای آن می گوید ؛ ” انقلاب سال ۱۹۷۹ آیتالله خمینی تا جشن چهلسالگیاش دوام نخواهد آورد” ؛ اما الان بولتون در منزلش بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران را میخواند و حرص میخورد!!!
خوراک موریانه ها شده اند؛
🔻سال ها شارون و شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی علیه موجودیت ایران لفاظی کرد ؛ ایران مقتدر هست ولی دیگر خبری از موجودیت جناب پرز و قصاب صبرا نیست!
میهمان حجاج بن ثقفی شده‼️
🔻ابوبکر بغدادی خلیفه خودخوانده داعش و رهبر گرگ های تکفیری سال ۸۶ در یک فایل صوتی مدعی شد : ایران به دنبال اشغال مکه و مدینه و چپاول نفت منطقه خلیج فارس و به دنبال سیطره بر یمن است . عناصر داعش همانگونه که در موصل، رقه، حماه و دیرالزور جنگیدند و خونها ریختند، در آینده نیز دشمنان خود را شکست خواهند داد.
اکنون ابوبکر بغدادی همراه صدام و چنگیزخان مغول و هیتلرو … در آن دنیا میهمان سفره حجاج بن یوسف ثقفی هستند!
و حالا پایان دوران #ترامپ قمارباز:
حیات سیاسی ترامپ هم با همه عربده ها به پایان رسید تا آرزوی سقوط انقلاب خمینی ۴۲ ساله شود!!
زبیگنیو #برژینسکی» مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا در دوران کارتر مُرد ولی توصیه او برای کارترها همچنان زنده است: «ایران همواره در این منطقه وجود خواهد داشت و چه خوشمان بیاید، چه نیاید در منطقه #مهم خواهد بود. این به نفع ماست که از هرگونه درگیری اجتناب ورزیم»
جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت ،رشد و توسعه تمدن اسلامی و صدور آن به جهان هر روز با موفقیت عمل میکند و پیش میرود و غرب و دشمنان در حال شکست .
حسن محمدی تحلیلگر و هادی سیاسی